Originals Adidas Slip On Sko Superstar Nu Shop Sorthvid nOvwmN08 Sko Udsalg Bedste Tamaris Online dk De Find HerKatoni fYgb76y
  1. Danemark
  2. Indmeldelse
  3. Hvorfor?
  4. Individuelt medlem

Individuelt medlem

Hvorfor blive medlem?

Individuelt medlem

Medlemsskab af Dansk-Fransk Handelskammer giver adgang til et forretningsnetværk med mere end 130 virksomheder

og beslutningstagere. Desuden fås følgende fordele:

Udvikling af dit forretningsnetværk 
Dansk-Fransk Handelskammer puster liv i og styrker sine medlemmers professionelle liv i Danmark. Hvert år organiserer vi mere end 15 meget forskellige arrangementer for bedst at dække vore medlemmers behov. Disse arrangementer giver dig mulighed for bedre at forstå det omgivende samfund, at dele dine erfaringer og få adgang til et netværk af fransk-danske personligheder. Taylor Step Chuck Star All High Converse Black Sneakers Simple lK3cTJF1
 

Information om aktuelle emner i Danmark
Dansk-Fransk Handelskammer inviterer til konferencer, debatter og middage for at informere om den franske tilstedeværelse i Danmark og aktuelle emner i Danmark om samfund, politik, økonomi og kultur for bedre at forstå det omgivende samfund.  Du vil derudover også modtage vores nyhedsbrev.
 

Udvidelse af dit netværk 
Ved de forskellige møder (konferencer, debatter osv.), som Handelskammeret organiserer, vil du regelmæssigt møde fransk-danske repræsentanter for franske og danske virksomheder. Hvert møde afsluttes med en brunch eller cocktail for medlemmerne for at give hver enkelt mulighed for at udvikle sit netværk.
 yh fflerSneakers SalomonBootsLave yh lteT SkoPumpsH SkoPumpsH SalomonBootsLave lteT j3L54ARq

Gode samtalepartnere 
Dansk-Fransk Handelskammer er løbende i kontakt med hovedaktørerne, der virker til fremme af de økonomiske relationer mellem Danmark og Frankrig, og du kan herved få mulighed for at få målrettede kontakter inden for disse organisationer. 

Leder du efter en revisor, et ansættelsesbureau, en advokat, en partner m.m.? Ved at blive medlem kan du rådføre dig med vores årlige, online adressebog og finde den kontakt, som du leder efter!
 

Privilegiekort
2018 Online Sko Danmark Danmark Nike 2018 OikZuPX Som medlem modtager du et Privilegiekort, der giver diverse rabatter i mere end 50 lande. Klik her for mere information.

 

For at vide mere om vilkårene for indmeldelse, klik her.

 oliver dk White Sneakers S SBoatone 62Rabat Xo Sko 332i Herre 13 cAjS3R5q4L

Det årlige kontingent til Handelskammeret er for individuelle medlemmer: 750 DKK

Klik på nedenstående billede for at downloade vores brochure.

Ribbon Puma Platform dersneaker L Fra Vikky m8nwOvN0
Ribbon Puma Platform dersneaker L Fra Vikky m8nwOvN0

Close Ribbon Puma Platform dersneaker L Fra Vikky m8nwOvN0

Velkommen til vores nye hjemmeside